Help : TLS 1.3 Server is not listening on the default port

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Help : TLS 1.3 Server is not listening on the default port

Chakrapani Reddy
Hello,

Wanted to try to capture the TLS1.3 message flow using openssl-1.1.1-pre7 and used the below command to run the server.
[root@vm bin]# pwd
/opt/build/openssl-1.1.1-pre7/bin

[root@vm bin]# ./openssl s_server -cert server.crt -key server1.key

But it is throwing the below error :

Using default temp DH parameters
47306412798048:error:02004061:system library:socket:unknown:crypto/bio/b_sock2.c:49:
47306412798048:error:2008C076:BIO routines:BIO_socket:unable to create socket:crypto/bio/b_sock2.c:50:

   0 items in the session cache
   0 client connects (SSL_connect())
   0 client renegotiates (SSL_connect())
   0 client connects that finished
   0 server accepts (SSL_accept())
   0 server renegotiates (SSL_accept())
   0 server accepts that finished
   0 session cache hits
   0 session cache misses
   0 session cache timeouts
   0 callback cache hits
   0 cache full overflows (128 allowed)


 ldd ./openssl
        linux-vdso.so.1 =>  (0x00007fff6c9fd000)
        libdl.so.2 => /lib64/libdl.so.2 (0x0000003fc2200000)
        libpthread.so.0 => /lib64/libpthread.so.0 (0x0000003fc2a00000)
        libc.so.6 => /lib64/libc.so.6 (0x0000003fc1e00000)
        /lib64/ld-linux-x86-64.so.2 (0x0000003fc1600000)

Shall we know how to make it working?

Best Regards,
Chakrapani


--
openssl-users mailing list
To unsubscribe: https://mta.openssl.org/mailman/listinfo/openssl-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Help : TLS 1.3 Server is not listening on the default port

Chakrapani Reddy
Below command helped Thanks.

[root@vm bin]# ./openssl s_server -cert server.crt -key server1.key -4 -accept 44330 -www -tls1_3


On Wed, Aug 1, 2018 at 3:43 PM, Chakrapani Reddy <[hidden email]> wrote:
Hello,

Wanted to try to capture the TLS1.3 message flow using openssl-1.1.1-pre7 and used the below command to run the server.
[root@vm bin]# pwd
/opt/build/openssl-1.1.1-pre7/bin

[root@vm bin]# ./openssl s_server -cert server.crt -key server1.key

But it is throwing the below error :

Using default temp DH parameters
47306412798048:error:02004061:system library:socket:unknown:crypto/bio/b_sock2.c:49:
47306412798048:error:2008C076:BIO routines:BIO_socket:unable to create socket:crypto/bio/b_sock2.c:50:

   0 items in the session cache
   0 client connects (SSL_connect())
   0 client renegotiates (SSL_connect())
   0 client connects that finished
   0 server accepts (SSL_accept())
   0 server renegotiates (SSL_accept())
   0 server accepts that finished
   0 session cache hits
   0 session cache misses
   0 session cache timeouts
   0 callback cache hits
   0 cache full overflows (128 allowed)


 ldd ./openssl
        linux-vdso.so.1 =>  (0x00007fff6c9fd000)
        libdl.so.2 => /lib64/libdl.so.2 (0x0000003fc2200000)
        libpthread.so.0 => /lib64/libpthread.so.0 (0x0000003fc2a00000)
        libc.so.6 => /lib64/libc.so.6 (0x0000003fc1e00000)
        /lib64/ld-linux-x86-64.so.2 (0x0000003fc1600000)

Shall we know how to make it working?

Best Regards,
Chakrapani



--
openssl-users mailing list
To unsubscribe: https://mta.openssl.org/mailman/listinfo/openssl-users